TANKE LINIJE, IZVANREDNA UČINKOVITOST

Tanki Variothermovi linijski sustavi grijanja kreiraju privlačan i ugodan životni prostor. Linijski sustav grijanja Classic može biti obložen u skladu s Vašim željama. Količina topline topline koju predaju linijski sustavi grijanja impresivna je. Ovi sustavi stvaraju sloj toplog zraka duž hladnih zidova u samo nekoliko sekundi. Na taj se način svaka prostorija pretvara u ugodno i toplo mjesto za življenje.

UGODNO POPUT SUNCA

Sunčeva toplina smatra se posebno ugodnom, budući da se radi o toplini zračenja. Topli zidovi također zrače takvom toplinom. I to zidovi koji su grijani našim linijskim sustavima grijanja. Zidovi grijani Variothermovim linijskim sustavom grijanja pružaju prirodni osjećaj topline, budući da kreiraju sloj toplog zraka u samo nekoliko sekundi. Ovaj sloj odbija hladnoću. Bilo u preuređenim potkrovljima, sobama za sastanke, ugostiteljskim objektima, učionicama ili dnevnim sobama:

Variothermovi linijski sustavi grijanja Delta i Classic jamče ugodnu toplinu uvijek i svugdje, bez obzira radi li se o adaptiranim potkrovljima, konferencijskim salama, restoranima, barovima, učionicama ili dnevnim boravcima.

7 DOBRIH RAZLOGA ZA IZBOR VARIOTHERMOVOG LINIJSKOG SUSTAVA GRIJANJA

Sustav grijanja s vrućom vodom kao medijem zagrijava prostoriju u samo nekoliko sekundi.

Iznimno energetski učinkovit!

Potpuno prilagodljiv.

Stvara sloj toplog zraka uz hladne zidove.

Štiti od hladnoće staklenih površina.

Učinkovit protiv vlage i stvaranja plijesni na zidovima

10 godina jamstva.

Tehnologija visoke učinkovitosti

Variothermovi linijski sustavi grijanja zagrijavaju prostoriju u samo nekoliko sekundi, budući da rade s jako malenom količinom vode u sustavu, u odnosu na ostale sustave. U kombinaciji s nisko temperaturnim načinom rada, štede mnogo vase energije. Naši linijski sustavi grijanja idealni su za objekte s velikim zidnim i/ili staklenim površinama. Individualnost je kod nas u Variothermu od velikog značaja.

classic1
classic2

Grijaći elementi s podupiračima umetnuti su u metalno kućište. Instaliraju se ovisno o Vašim potrebama i mogu se presvući odgovarajućom oblogom po želji( npr. puno drvo).

Idealni za hladne zidove i velike staklene površine

Variothermov linijski sustav grijanja zagrijava prostoriju u samo nekoliko sekundi stvarajući sloj toplog zraka duž hladnih površina. Ovaj način rada omogućuje da svaka prostorija bude ugodno i toplo mjesto.

classic3
delta

Kako hladni zidovi postaju zidovi koji zrače ugodnom toplinom?
Ove slike prikazuju, u infracrvenom spektru,  brzi učinak našeg linijskog sustava grijanja. Sloj toplog zraka  formira se u samo nekoliko minuta. Na ovaj se način eliminira hladnoća i zagrijava zid.

O nama

Variotherm d.o.o. je dinamična je i uspješna tvrtka koja se bavi se zastupanjem stranih tvrtki, tehničkim savjetovanjem te projektiranjem i izvođenjem sustava za površinsku izmjenu topline VARIOTHERM.