LINIJSKI SUSTAVI GRIJANJA BETA

KRISTALNO JASNA ALTERNATIVA

Velike staklene površine nude prekrasan pogled, ali također provode hladnoću. Linijski sustavi grijanja Beta iz Variotherma kreiraju zaštitni toplinski sloj zraka duž cijele površine prozora i pretvaraju hladnu prostoriju u ugodnu oazu.

SUSTAV GRIJANJA TANKIH LINIJA

Naš elegantni linijski sustav grijanja Beta ne instalira se na zid, nego izgleda kao da lebdi, montiran na podu s pomoću diskretnih nosača. Predstavlja savršeno rješenje za snalažljive štediše, budući da brzo zagrijava prostoriju i štedi energiju u isto vrijeme!

Štiti od hladnoće staklenih površina.

Montira se na pod, a ne na zid

10 godina jamstva.

9 DOBRIH RAZLOGA ZA IZBOR VARIOTHERMOVOG LINIJSKOG SUSTAVA GRIJANJA

Sustav grijanja s vrućom vodom u sustavu zagrijava prostoriju u samo nekoliko sekundi.

Elegantan dizajn

Iznimno energetski štedljiv!

Potpuno prilagodljiv.

Stvara sloj toplog zraka uz hladne zidove.

Kratko vrijeme isporuke, dostupan u svim RAL bojama

Tehnologija visoke učinkovitosti

Variothermovi linijski sustav grijanja zagrijava prostoriju u samo nekoliko sekundi, koristeći pritom najmanju potrebnu količinu vode – u usporedbi sa svim ostalim sustavima grijanja koji kao medij koriste toplu vodu. U kombinaciji s nisko temperaturnim načinom rada, štede Vam veliku količinu energije. Naši linijski sustavi grijanja idealni su za objekte s velikim zidnim i/ili staklenim površinama. Variotherm pridaje veliku važnost individualnosti.

beta1

Naši elegantni linijski sustavi grijanja Beta izgledaju kao da plutaju iznad poda, budući da nisu fiksirani na zid nego na pod s pomoću diskretnih nosača .

beta2
beta 3

Idealni za prostorije s velikim, hladnim površinama

Variothermovi linijski sustavi grijanja Beta kreiraju sloj toplog zraka duž velikih, hladnih, staklenih površina u jako kratkom vremenu. Prostorija je zaštićena od utjecaja hladnoće, a ljudi se u njoj osjećaju ugodno.

O nama

Variotherm d.o.o. je dinamična je i uspješna tvrtka koja se bavi se zastupanjem stranih tvrtki, tehničkim savjetovanjem te projektiranjem i izvođenjem sustava za površinsku izmjenu topline VARIOTHERM.