TANKE LINIJE, IZVANREDNA UČINKOVITOST

Tanki Variotherm linijski sustavi grijanja kreiraju privlačan i ugodan životni prostor. Linijski sustav grijanja Delta dostupni su u preko 200 RAL boja. Količina topline koju predaju linijski sustavi grijanja impresivna je. Ovi sustavi stvaraju sloj toplog zraka duž hladnih zidova u samo nekoliko sekundi. Na taj se način svaka prostorija pretvara u ugodno i toplo mjesto za življenje.

SVE O STAKLENIM POVRŠINAMA

Trebaju li prostorije s velikim staklenim površinama biti hladne zimi? Definitivno ne! Tanki Variothermovi linijski sustavi grijanja instaliraju se u podnožja staklenih površina. Istančani i diskretni, zaista su nevidljivi. Oni jamče ugodnu sobnu temperaturu i učinkoviti su u prevenciji kondenzacije na staklenim površinama, u slučajevima kada vanjske temperature padnu ispod nule.

DISKRETNI POPUT BATLERA

Variothermovi linijski sustavi grijanja savršeni su za ugradnju u adaptirane, kao i u nove građevine. Diskretnog su i nenametljivog izgleda, te skromnih zahtjeva. Skromnost u zahtjevima odnosi se također na potrošnju energije. Budući da se radi o nisko temperaturnim sustavima, koji rade s ekstermno malim količinama tople vode, pomažu vam smanjiti utrošak energije. Jako važna prednost u vremenima kao što su ova…

7 DOBRIH RAZLOGA ZA IZBOR VARIOTHERM LINIJSKOG SUSTAVA GRIJANJA

Sustav grijanja na bazi vruće vode zagrijava prostoriju u samo nekoliko sekundi.

Iznimno energetski štedljiv.

Potpuno prilagodljiv.

Stvara sloj toplog zraka duž hladnih zidova.

Štiti od hladnoće staklenih površina.

Učinkovit protiv vlage i stvaranja plijesni na zidovima

10 godina jamstva.

delta1

Tehnologija visoke učinkovitosti

Variothermovi linijski sustav grijanja zagrijavaju prostoriju u samo nekoliko sekundi, Koristeći pritom minimalnu potrebnu količinu vode – u usporedbi sa svim ostalim sustavima grijanja koji koriste toplu vodu. U kombinaciji s nisko temperaturnim načinom rada, štede veliku količinu energije. Naši linijski sustavi grijanja idealni su za objekte s velikim zidnim i/ili staklenim površinama. Variotherm pridaje veliku važnost individualnosti.

LINIJSKI SUSTAVI GRIJANJA DELTA

Grijaći elementi s pripadajućim nosačima umetnuti su u metalno kućište. Na raspolaganju vam stoji preko 200 RAL boja za odabir za izgled metalnog kućišta vašeg sustava grijanja.

delta2
delta3

Idealno za hladne zidove i velike staklene površine

Variothermov linijski sustav grijanja zagrijava prostoriju u samo nekoliko sekundi stvarajući sloj toplog zraka duž hladnih površina. Ovaj način rada omogućuje da svaka prostorija bude ugodno i toplo mjesto.

Kako hladni zidovi postaju zidovi koji zrače ugodnom toplinom:
Ove infracrvene slike prikazuju brzi učinak našeg linijskog sustava grijanja. Sloj toplinog zraka  formira se u samo nekoliko minuta. Na ovaj način se eliminira hladnoća i zagrijava zid.

delta

O nama

Variotherm d.o.o. je dinamična je i uspješna tvrtka koja se bavi se zastupanjem stranih tvrtki, tehničkim savjetovanjem te projektiranjem i izvođenjem sustava za površinsku izmjenu topline VARIOTHERM.