Senzacionalni čelik

360 stručnjaka vodeće njemačke tvrtke za čelične konstrukcije i fasadnu tehnologiju Züblin Stahlbau GmbH razmišlja naveliko.

https://variotherm.hr/wp-content/uploads/2015/04/stahlbau-zueblin5-df.jpg
https://variotherm.hr/wp-content/uploads/2015/04/stahlbau-zueblin6-01-4f.jpg
https://variotherm.hr/wp-content/uploads/2015/04/stahlbau-zueblin2-0d.jpg
https://variotherm.hr/wp-content/uploads/2015/04/stahlbau-zueblin3-9c.jpg

Project: Senzacionalni čelik

Title:

Description:

Senzacionalni čelik

360 stručnjaka vodeće njemačke tvrtke za čelične konstrukcije i fasadnu tehnologiju Züblin Stahlbau GmbH razmišlja naveliko.

https://variotherm.hr/wp-content/uploads/2015/04/stahlbau-zueblin5-df-540x429.jpg
https://variotherm.hr/wp-content/uploads/2015/04/stahlbau-zueblin6-01-4f-540x429.jpg
https://variotherm.hr/wp-content/uploads/2015/04/stahlbau-zueblin2-0d-540x429.jpg
https://variotherm.hr/wp-content/uploads/2015/04/stahlbau-zueblin3-9c-540x429.jpg

360 stručnjaka vodeće njemačke tvrtke za čelične konstrukcije i fasadnu tehnologiju Züblin Stahlbau GmbH razmišlja naveliko. Oni su postavili visoke standarde prvoklasnih proizvoda i profesionalne usluge za učinkovitu gradnju na jednom mjestu. Tako je veza s Variothermom očigledna. Züblin Stahlbau GmbH za inovativni čelik, aluminij i staklene fasade odražava kozmopolitski pristup, duboko poštovanje prema drugim kulturama i vrlo razvijeno uvažavanje inteligentnih rješenja sustava. Tvrtka posjeduje dug popis referenci, koje uključuju elektrane, proizvodnju i industrijska postrojenja diljem cijelog svijeta.

Svestranost, usklađenost s međunarodnim standardima, krajnje visok stupanj kvalitete i pouzdanost predstavljaju temeljna načela tvrtke Züblin Stahlbau GmbH. Standardi za proizvode i materijale koji su se koristili prilikom dizajniranja zgrade tvrtke u Hosena, u Njemačkoj, bili su na visokoj razini. Odluka da se koristi Variothermov modularni standardni klasični strop i modularni standardni akustični strop, kao i sustavi za hlađenje / grijanje bila je jednoglasna. Čak i neobični dizajnerski zahtjevi arhitekta Andreasa Stenske mogli su se savršeno ispuniti pomoću 8 dimenzija dostupnih modularnih ploča. Tvrtka stremi maksimalnoj učinkovitosti u korištenju raspoloživog prostora. Variothermov modularni standardni stropovi također su savršeno ispunili ovaj kriterij kod odlučivanja.

Pri izradi svojih složenih projekata, mnogi iz tima Züblin Stahlbau GmbH često satima sjede zajedno. Kao rezultat toga, tvrtka je izabrala stropni sustav hlađenja sa zvučnom izolacijom za opremanje soba za sastanke. Oni smanjuju stres na bazi buke, te poboljšavaju učinkovitost i koncentraciju tijekom planiranih sastanaka. To osigurava da tim Züblin Stahlbau GmbH također zadrži hladnu glavu čak i za vrijeme neumoljivih radnih dana.

O nama

Variotherm d.o.o. je dinamična je i uspješna tvrtka koja se bavi se zastupanjem stranih tvrtki, tehničkim savjetovanjem te projektiranjem i izvođenjem sustava za površinsku izmjenu topline VARIOTHERM.