SVE ŠTO TREBATE ZA VAŠU UDOBNOST. SVE U JEDNOM
Modularni zid. Modularni strop.

Variothermovi sustavi zidnog grijanja Modularni zid i Modularni strop nude grijanje i hlađenje u jednom sustavu. To je prilagodljiv sustav ploča prethodno sastavljen za ugradnju u zidove ili stropove. Sustav kombinira grijanje, hlađenje i strukturu zidova!

Sve u jednom znači da se Modularni zid može koristiti i kao sustav hlađenja zidova ljeti pomoću cirkulacije hladne vode. Ujedno, Modularni strop se isto tako može korisititi za grijanje stropova zimi. Osjećajte se udobno tijekom cijele godine!

FERMACELL® gipsane vlaknaste ploče provjerene su u odnosu na zdravlje i sigurnost.

10 godina jamstva.

7 DOBRIH RAZLOGA ZA IZBOR VARIOTHERM MODULARNOG ZIDA I MODULARNOG STROPA

Savršen za građevine obložene drvom, montažne kuće, potkrovlja i adaptirane prostore.

Sustav grijanja: velike površine, iznimno štedljivi nisko temperaturni sustavi.

Sustav hlađenja: tih, bez propuha, energetski štedljiv.

Grijanje, hlađenje i gotov zid/strop u jednom!

Potpuno prilagodljiv sustav ploča: 8 modularnih ploča ispunjavaju sve građevinske zahtjeve.

Zidno grijanje/hlađenje za suhu gradnju

Modularni zid - grijanje/hlađenje
Fascinantna činjenica kod ovog sustava je da kombinira mogućnosti grijanja ili hlađenja za zidove i stropove. Variomodularne cijevi integrirane u FERMACELL(R) gipsane vlaknaste ploče provjerene su u odnosu na zdravlje i sigurnost (IBR- pečat kvalitete Instituta za zdrave građevine u Rosenheimu). Budući da cijevi imaju preciznu, međusobno jednaku udaljenost, lako ih je naći pomoću Variothermovog lokatora cijevi. To znači da postavljanje slika neće predstavljati nikakav problem!

zidno1

Potpuno prilagodljiv sustav ploča

Svi propisi građevine mogu biti ispunjeni uz pomoć samo 10 modularnih ploča. Modularne ploče se postavljaju na metalnu ili drvenu potpornu strukturu kao standardne ploče za suhu gradnju. Jednostavno, brzo i izravno.
Sve je moguće! Variotherm proizvodi individualne ploče, koje se precizno prilagođavaju specifičnim strukturalnim uvjetima.
Testirano protiv požara!
Ploče modularnog zida provjerene su od strane Instituta za eksperimente i istraživanja grada Beča, te su klasificirane kao sigurne.

Modularna ploča
1 Gipsane vlaknaste ploče 18 mm
2 Variomodularna cijev, 11.6 x 1.5 mm
3 Vijci za pričvršćivanje
4 Mjesto spajanja

zidno2
zidno3

O nama

Variotherm d.o.o. je dinamična je i uspješna tvrtka koja se bavi se zastupanjem stranih tvrtki, tehničkim savjetovanjem te projektiranjem i izvođenjem sustava za površinsku izmjenu topline VARIOTHERM.